Uw partner in Finance & HR
manager advies, senior adviseur P&O, organisatieadviseur, Semco Style consultant, SPO gecertificeerd (FUWA)

Wilma Rijndorp-Kreft

Profiel

Uit evaluaties en gesprekken met mijn leidinggevenden en opdrachtgevers worden vooral mijn betrokkenheid, vakkennis, flexibiliteit, humor, intelligentie, vasthoudendheid en mensgerichtheid gewaardeerd. Ik ben een persoon met een behoorlijke drive. Deze drive komt voor uit mijn passie voor onderwijs en ontwikkeling van kinderen en volwassenen. Mijn ambitie is de organisatie van het onderwijs dusdanig te ondersteunen dat er optimaal aandacht kan worden gegeven aan de ontwikkeling van kinderen en medewerkers.
Door mijn brede kennis en ervaring overzie ik vraagstukken snel. Ik zorg ervoor dat de opdrachtgever of collega het vraagstuk helder krijgen en ook de te nemen stappen. In de uitvoering pak ik desgewenst zelf zaken op. Ik ga niet snel iets uit de weg.

Algemeen

Ambtelijk secretaris sinds 1997, senior adviseur sinds 2001, clustermanager P&O Advies sinds 2009, manager P&O Advies sinds 2012. Binnen deze functies een scala aan werkervaring op het gebied van interim-, project- en lijnmanagement, beleidsontwikkeling en begeleiding en training.

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x