Uw partner in Finance & HR

Ontdek jouw toekomst: nieuwe startdata leergangen 2024!

Ben jij klaar om jouw vaardigheden naar nieuwe hoogten te tillen? Goed nieuws! De nieuwe startdata van onze geaccrediteerde leergangen voor 2024 zijn bekend, en wij dagen je uit om de volgende stap te zetten in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Leer van hoogleraren, inspirerende docenten en topsprekers:

Onze leergangen worden geleid door toonaangevende professionals en experts in hun vakgebied en zijn wetenschappelijk onderbouwd. Laat je inspireren door hun ervaringen en expertise.

Maak concrete stappen met duurzaamheid:

Voor veel onderwijsinstellingen is duurzaamheid een prioriteit, maar bij slechts 15% van scholen is duurzaamheid momenteel verankerd. Het blijft voor veel scholen complex om voortgang te boeken met verduurzaming in de organisatie. Daar kunnen we bij helpen. Bij Dyade Academy krijg je de handvaten om stappen te zetten en met duurzame strategieën waarde te creëren voor mens, organisatie en maatschappij.

Ontvang accreditatiepunten en een officieel certificaat:

Bij succesvolle afronding van de leergang ontvang je een officieel certificaat. Dit document bevestigt niet alleen jouw deelname maar ook de verworven kennis en vaardigheden gedurende het programma. Daarnaast zijn onze leergangen geaccrediteerd door het schoolleidersregister PO en ga je na deelname aan onze leergangen ook nog met tot wel 95 accreditatiepunten naar huis!

Schrijf je vandaag nog in!

Bekijk het volledige aanbod van onze leergangen hier. De inschrijvingen zijn geopend, dus wacht niet te lang!

Deel dit bericht

Meer Nieuws

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x