Wie is de Duurzame Schoolleider van 2024?  

Coöperatie Leren voor Morgen en Dyade organiseren in 2024 voor het eerst de Duurzame Schoolleider Verkiezing om duurzame schoolleiders in het zonnetje te zetten en anderen te inspireren om zich met dezelfde energie in te zetten voor duurzame ontwikkeling in het onderwijs.  Wie is volgens jou dé duurzame schoolleider van 2024? Nomineer deze dan nu via de website!

Koplopers gezocht voor positieve impact
Om jonge generaties voor te bereiden op de wereld van morgen, hebben ze de middelen nodig om die toekomst duurzaam in te richten. Veel scholen werken dagelijks aan het bijbrengen van kennis, attitudes en vaardigheden die nodig zijn voor het verduurzamen van de wereld.   

Wij zoeken naar díe schoolleider, (locatie)directeur of teamleider in het po, vo of mbo die positieve impact maakt. Die op een vernieuwende manier de school en het onderwijs verduurzaamt en met bevlogenheid collega’s en leerlingen inspireert. Die visie heeft en medewerkers binnen de school meeneemt in de transitie naar duurzaam onderwijs. Tijdens de verkiezing geven we deze koplopers een podium en delen we hun verhaal.

Meld je nu aan
Herken jij jouw schoolleider, collega of jezelf hierin? Nomineer diegene dan uiterlijk 14 oktober 2024 via de website.

Prijsuitreiking en inspiratieavond
Op woensdagavond 13 november 2024 maken we de winnaar bekend en zetten we goede voorbeelden van de genomineerden in de schijnwerper. Dit doen we tijdens een feestelijke avond met inspirerende sprekers, een onderwijsmarkt, netwerkborrel en muziek bij het Dyade Onderwijs Experience Center in Utrecht.   

Deel dit bericht

Meer Nieuws

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x