Uw partner in Finance & HR

“Duurzame samenwerking” tussen Dyade en SmartTrackers

Met trots delen wij dat Dyade een strategische samenwerking is aangegaan met softwarebedrijf SmartTrackers. SmartTrackers biedt een veelzijdig platform dat inzicht verschaft in de ecologische voetafdruk van jouw organisatie en controle biedt over het monitoren en realiseren van duurzaamheidsdoelstellingen. Deze samenwerking stelt Dyade niet alleen in staat om de eigen duurzaamheidsambities te verwezenlijken, maar ook die van het onderwijs en de kinderopvang.

Duurzaamheid zit in ons DNA, daarom zijn wij ook lid van het UN Global Compact Network Netherlands. Dit netwerk van organisaties zet zich via tien principes in om de Sustainable Development Goals van de VN te verwezenlijken. 

Leo Smit, CEO van SmartTrackers: “De samenwerking er is een waar sectorkennis en software expertise elkaar versterken”. Voor Dyade staat duurzaamheid centraal in al onze activiteiten van bedrijfsvoering en advies, tot de opleidingen voor schoolleiders in de Academy. Dyade bestuurder Jessica van Wingerden stelt “om een positieve impact te maken zijn moed en lef nodig; dit vraagt om anders kijken, anders denken en anders doen. Dat maakt deze samenwerking zo waardevol”.

Voor meer informatie over SmartTrackers: Duurzaamheidssoftware | Veelzijdig en praktisch | SmartTrackers

Als je wilt ontdekken wat Dyade te bieden heeft voor jouw organisatie, stuur dan een e-mail naar: duurzaamheid@dyade.nl

Deel dit bericht

Meer Nieuws

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x