Dyade start Positief Impact onderzoek

Veel organisaties hebben tegenwoordig een duurzaamheidsstrategie en dat is een groot goed. Dyade start samen met het Global Compact Netwerk Nederland van de Verenigde Naties, Nyenrode Business Universiteit en Rotterdam School of Management het Positieve Impact2 onderzoek naar de impact van duurzaamheidsmaatregelen in het bedrijfsleven. Deel je ervaring en maak samen met ons een verschil voor duurzaamheid in organisaties en de samenleving door deel te nemen aan ons Positive Impact Onderzoek.

Bedrijven en professionals hebben een enorme invloed op het vormgeven van een betere wereld voor mens, planeet en welvaart. Samen kunnen ze een basis creëren voor een toekomst waarin de Sustainable Development Goals van de VN worden gehaald. 

Door deel te nemen aan dit onderzoek, steunt u niet alleen de missie van UN Global Compact om positieve impact te versterken en duurzaamheid over de wereld te bevorderen, maar maakt u ook kans op een van de drie VIP-tickets voor het event waarin de uitkomsten van het rapport worden gepresenteerd.

De vragenlijst neemt maximaal 10 minuten van uw tijd in beslag.

Doe mee met het onderzoek!

 

Drs. Merei Wagenaar – UN Global Compact NL

Dr. Jessica van Wingerden – Dyade & UN Global Compact Netwerk NL

Prof. Dr. Rob van Tulder – Rotterdam School of Management

Prof. Dr. Pascale Peters – Nyenrode Business Universiteit

 

Deel dit bericht

Meer Nieuws

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x