Uw partner in Finance & HR

Dyade ISO 9001 gecertificeerd

Dyade ontving op 21 mei het ISO 9001:2015 certificaat voor de dienstverlening van Dyade Onderwijsbedrijfsvoering, Advies en Academy en Adequatum BV. Deze nieuwe certificering betekent dat het kwaliteitsmanagementsysteem van Dyade een doeltreffende bijdrage levert aan het realiseren van haar doelstellingen en voldoet aan het wettelijke toetsingskader van de ISO 9001:2015 norm, relevante regelgeving en contractuele eisen.

Bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs

Dyade is blij en trots met de certificering “Al onze medewerkers zetten zich elke dag in om een belangrijke bijdrage te leveren aan de kwaliteit van onderwijs en kinderopvang in Nederland,” vertelt directeur bestuurder Herman de Wild van Dyade, “Dat doen we zo goed mogelijk, met ruim 200 professionals vanuit vier locaties. Dat we dat ook in deze tijd van snelle veranderingen gecertificeerd kunnen doen, daar zijn we trots op!” Zijn collega-bestuurder Wilbert Blok vult aan: “Dyade wil een betrouwbare, voortvarende en vernieuwende samenwerkingspartner in de markt van onderwijsdienstverlening zijn. Met de certificering versterken we onze positie en kunnen we met onze brede kennis en jarenlange ervaring voor klanten nog beter het verschil maken.”

Over Dyade

Dyade is sinds 1656 één van de grootste dienstverleners en momenteel marktleider op het gebied van bedrijfsvoering voor onderwijsinstellingen en kinderopvang. Ruim 250 onderwijsbesturen hebben hun financiële en personele bedrijfsvoering ondergebracht bij Dyade. Dyade Academy organiseert unieke evenementen en leergangen voor onderwijsprofessionals.

Daarnaast ondersteunt Dyade Advies met gespecialiseerde adviesdiensten op het gebied van financieel (meerjaren)beleid, controlling, kwaliteitszorg en HRM- en AVG-beleid, maar ook met interim-management en juridisch advies. Alle dienstverlening van Dyade Onderwijsbedrijfsvoering, Advies, Academy en Voordeelservice is ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Deel dit bericht

Meer Nieuws

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x