Uw partner in Finance & HR

Nieuw kantoor voor Stichting Dyade in Bergen op Zoom

In aanwezigheid van onderwijswethouder Hans Peter Verroen, opende Dyade samen met onderwijsprofessionals en collega’s op 31 oktober haar nieuwe locatie in Bergen op Zoom.

 “We vinden het belangrijk om professionals in onderwijs en kinderopvang mee te nemen in de meest moderne toepassingen voor Finance en HR”, zegt Wilbert Blok, bestuurder van Dyade. “We ontzorgen hen, zodat zij het best mogelijke onderwijs kunnen faciliteren. Want goed onderwijs is één van de duurzaamste investeringen die er is. Daarom investeren we voortdurend in kennis, vaardigheden en technologie. Maar óók in een inspirerende en energieke kantooromgeving voor onze collega’s en onze klanten.”

Daarom is Dyade Bergen op Zoom verhuisd naar de nieuwe innovatieve locatie aan de Jacob Obrechtlaan 7, 4611AP in Bergen op Zoom.

Over Dyade
Dyade is een van de grootste dienstverleners in het onderwijs. Voor onze klanten in het onderwijs zijn wij hét expertisecentrum voor Finance en HR. Wij ontzorgen, ondersteunen en inspireren besturen, directies en professionals van kinderopvang en schoolorganisaties. Dat doen wij door middel van administratieve dienstverlening (outsourcing), applicatiebeheer, advies, interim activiteiten en via onze Academy. Hiermee leveren we een maatschappelijk relevante bijdrage aan de toekomst van de kinderen van Nederland. Dát bindt, motiveert en inspireert ons. Dyade is ISO 9001:2015 gecertificeerd voor al haar dienstverlening en samen met Visma initiatiefnemer van het Dyade Visma Onderwijs Experience Center.

Deel dit bericht

Meer Nieuws

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x