Duurzaamheid; regeling werkgebonden personenmobiliteit
In lijn met de Europese ‘Green Deal’ zijn organisaties met meer dan 100 medewerkers vanaf 1 januari 2024 verplicht om reisbewegingen van medewerkers te registreren en hierover te rapporteren. Een toelichting op deze wet- en regelgeving is te vinden op de website van de Rijksoverheid. Het is voor alle werkgevers belangrijk om zich tijdig op deze verplichting voor te bereiden. Daarmee voldoen organisaties niet alleen aan de wettelijke verplichtingen, maar dragen zij ook actief bij aan het realiseren van de Sustainable Development Goals (SDG’s). Als gewaardeerde klant van Dyade informeren wij je hier graag verder over.
Ondersteuning en advies
We ondersteunen het onderwijs en de kinderopvang actief bij de verduurzamingsopgave. Zo denken we graag mee over hoe de nieuwe regeling goed en efficiënt geïmplementeerd kan worden binnen de organisatie. We adviseren over de aanpak en processen, maar kunnen ook de administratie en rapportage volledig voor u verzorgen. Daarnaast gaan we graag in gesprek over de uitkomsten en geven we tips over hoe verduurzaming in de organisatie verder gebracht kan worden.
Voor een persoonlijke afspraak met een van onze klantteammanagers of aanvullende vragen kunt u contact met ons opnemen via duurzaamheid@dyade.nl
Opleidingen
Naast het geven van advies en het verzorgen van de administratie, helpen we organisaties met het vergroten van kennis over duurzaamheid. Dit doen we samen met toonaangevende experts in onze leergangen ‘Duurzaam HRM’, ‘Duurzaamheid en Leiderschap’ en ‘De Kracht van Diversiteit’. Naast de meest actuele inzichten krijgen deelnemers aan deze leergangen ook concrete handvatten om direct mee aan de slag te kunnen in de eigen organisatie.
Dyade en duurzaamheid
Als lid van de Global Compact van de Verenigde Naties heeft Dyade duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Een betekenisvol en duurzaam verschil maken voor het onderwijs; dat is wat we samen met onze klanten en partners willen doen. Het ondersteunen van het onderwijs zit sinds 1656 in ons DNA. Dat blijven we doen, voor de huidige – en komende generaties kinderen.