Uw partner in Finance & HR

Winnaars BRAVO-bestuursbokaal 2021

De winnaars van de BRAVO Bestuursbokaal 2021 voor het beste Bestuursverslag in het PO en VO zijn bekend. In de categorie PO kwam Stichting Ieder kind telt uit Nijverdal als winnaar uit de bus. In de categorie VO trok de Christelijke Onderwijs Groep uit Ede aan het langste eind. Van harte gefeliciteerd!

De jury is van mening dat Stichting ‘Ieder kind telt’ een zeer helder verslag heeft gepubliceerd qua doelen en realisatie: “Er werd zeer transparant verantwoording afgelegd, waarbij alle maatschappelijke thema’s werden geraak.” De jury benoemde het opnemen van de enquête van het afstandsonderwijs, inclusief analyse en conclusie in het Bestuursverslag van COG als briljant: “Er was aandacht voor de impact van de pandemie”, aldus de jury.

Ook dit jaar kon de uitreiking van de Bestuursbokaal niet fysiek plaatsvinden. Daarom hebben juryvoorzitter Bas Vogels en Bas Groenendijk voorzitter van de Branchevereniging voor onderwijsbedrijfsvoering (BRAVO) de winnaars persoonlijk bezocht en de BRAVO Bestuursbokaal overhandigd.

Inspiratie opdoen? Bekijk de winnende jaarverslagen!
Jaarverslag 2020 Ieder kind telt
Jaarverslag 2020 Christelijke Onderwijs Groep

Deel dit bericht

Meer Nieuws

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x