Uw partner in Finance & HR

Leergang De Kracht van Diversiteit

Diversiteit gaat over ons allemaal. Het gaat over al onze zichtbare en onzichtbare verschillen en talenten. Leidinggeven aan diversiteit en inclusie, vraagt om inzicht in de onbewuste vooroordelen die men heeft en hoe je deze kunt vermijden. Wanneer je als leider in staat bent om je team hierin mee te nemen, kun je de kracht van diversiteit en inclusie voor je laten werken!

Dit ga je leren
Bij ‘De Kracht van Diversiteit’ leer je hoe je als leidinggevende op diversiteit en inclusiviteit kunt sturen. Het is belangrijk om een cultuur te creëren waarin er verschillen zijn en waarbij deze verschillen ook worden gewaardeerd; waarbij iedereen zich gelukkig, veilig en betrokken voelt. Je leert welke factoren diversiteit belemmeren en hoe je diverse teams kunt samenstellen. Een divers team bevordert vernieuwing en zorgt voor meer perspectieven en ideeën. Dat verhoogt de veerkracht en voortvarendheid. Zaken worden vanuit verschillende invalshoeken benadert. Diverse teams presteren beter.

Deze leergang bestaat uit drie lesdagen en wordt gegeven op 13 maart 2024, 3 april 2024 en 17 april 2024.

Klik hier voor meer informatie en inschrijven

Deel dit bericht

Agenda

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x