Uw partner in Finance & HR

Leergang Filosofie & Leiderschap

Verkrijg als leidinggevende inzicht in je achtergrond en overtuigingen vanuit de verrijking van de geschiedenis en praktische toepasbaarheid van filosofie. Leer de kunst van het goede gesprek en het stellen van de juiste vragen om complexe vraagstukken te kunnen ontrafelen.

Dit ga je leren
Tijdens deze leergang maak je kennis met inzichten uit de filosofie. Je ontdekt hoe je op een (ethisch) verantwoorde manier essentiële beslissingen kunt nemen. Hierbij krijg je tools en inzichten aangereikt hoe dit samen met je omgeving toe te passen. En hoe je vanuit persoonlijke en morele verantwoordelijkheid met keuzes om kunt gaan. Het ontwikkelen van een kader van (zelf)reflectie door de juiste vragen te stellen, moeilijke gesprekken aan te gaan en de brug te slaan tussen denken en doen om daadwerkelijk betekenisvol te kunnen handelen, staan hierin centraal. De nadruk ligt op praktische toepasbaarheid van het geleerde.

Klik hier voor meer informatie en inschrijven

Deel dit bericht

Agenda

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x