Financiële bescherming tegen inkomensterugval met het IP-aanvullingsplan

Het IP-aanvullingsplan van Loyalis biedt u bij arbeidsongeschiktheid financiële bescherming tegen inkomensterugval tegen een betaalbare premie. Indien uw werkgever heeft gekozen voor een collectief contract met Loyalis, bent u automatisch verzekerd volgens het IP-aanvullingsplan.

De premie wordt automatisch ingehouden op uw salaris. Als u geen gebruik wenst te maken van deze collectieve verzekering, dient u een afstandsverklaring in te vullen. Na ontvangst van deze afstandsverklaring zal de premie-inhouding op uw salaris worden gestopt. Bij uw werkgever is bekend of er sprake is van een collectief contract. Tevens is de afstandsverklaring, in dat geval, op te vragen bij uw werkgever.

Het IP-aanvullingsplan kan individueel worden afgesloten als uw werkgever geen collectief contract heeft afgesloten met Loyalis. Is dit het geval dan kunt u nadere informatie opvragen via www.loyalis.nl. Indien u al bij een vorige werkgever een contract in het kader van het IP-aanvullingsplan heeft afgesloten, behoeft u slechts een wijzigingsbericht (downloaden via www.loyalis.nl) in te vullen en te sturen naar Loyalis te Heerlen.

Deel dit bericht

Meer berichten maandbrief Salarisbetaling

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x