Salaristabel cao Kinderopvang

In de cao Kinderopvang is bepaald dat in de salarisschalen het laagste salarisnummer wordt verwijderd en aan de bovenkant van alle schalen er 2 salarisnummers worden toegevoegd per 1 januari 2024.

Werd u op 31 december 2023 betaald naar het laagste salarisnummer in uw salarisschaal, dan is uw salaris op 1 januari 2024 verhoogd naar het nieuwe (verhoogde) laagste salarisnummer. Is de maand januari tevens de maand waarin u de eerste periodieke verhoging ontvangt, dan is uw salaris per 1 januari vastgesteld op het 2e salarisnummer in uw schaal. Werd u op 31 december 2023 juist betaald naar het hoogste salarisnummer in uw salarisschaal, dan wordt uw salaris verhoogd naar het eerstvolgende salarisnummer zoals dat op 1 januari 2024 geldt, in de maand waarin u normaliter een periodieke verhoging ontvangt. Dit moment is afhankelijk van de regeling die bij uw werkgever van toepassing is.

Deel dit bericht

Meer berichten maandbrief Salarisbetaling

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x