Uw partner in Finance & HR

Onderhandelaarsakkoord cao Kinderopvang

Op 8 februari is een onderhandelaarsakkoord bereikt voor de cao Kinderopvang. In het akkoord zijn afspraken gemaakt met betrekking tot de loonontwikkeling.

Per 1 april stijgen de lonen nominaal met € 150,00 bruto. Tevens stijgen de lonen per deze datum met 2%. In juli 2023 ontvangen alle medewerkers een eenmalige uitkering van bruto € 525,00 (indien vooruitlopend op een cao-akkoord, op initiatief van de werkgever, al een eenmalige uitkering is betaald wordt deze tot maximaal € 300,00 verrekend met de eenmalige uitkering van € 525,00).

Loonontwikkeling 2024

In 2024 worden de salarissen nog 2 maal verhoogd met 2%. Dit gebeurt op 1 januari en op 1 april. Verder wordt dan het laagste salarisnummer in iedere schaal afgeschaft en wordt aan iedere schaal 2 salarisregels aan de bovenkant toegevoegd. De achterban kan tot eind februari aangeven of zij akkoord zijn met het onderhandelaarsakkoord. Als hier eind februari positief op wordt besloten zullen de eerste salarismaatregelen per 1 april 2023 worden verwerkt in uw salaris van de maand april.

Deel dit bericht

Meer berichten maandbrief Salarisbetaling

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x