Uw partner in Finance & HR

Dyade neemt onderwijsbureau Adequatum over

Onderwijsbureau Adequatum in Leusden gaat deel uitmaken van de Dyade Groep. Daarmee versterkt Dyade haar positie op het gebied van administraties voor het speciaal onderwijs en samenwerkingsverbanden.

Herman de Wild, bestuurder van de Dyade Groep, is enthousiast over de deskundigheid, marktpositie en reputatie van Adequatum. Die wil hij de komende jaren verder uitbouwen: “Samen met de professionals van Adequatum willen we de toonaangevende experts worden op het gebied van bedrijfsvoering in het speciaal onderwijs en samenwerkingsverbanden in Nederland.”

Meer diensten voor klanten
Adequatum verwacht op zijn beurt te profiteren van de schaalomvang en het innovatieve vermogen van Dyade. Bestuurder Rudolph Donkers: “Als onderdeel van de Dyade Groep versterken we onze kennis en deskundigheid van bedrijfsvoering in het onderwijs. Klanten van Adequatum profiteren, naast de innovaties, van het veel bredere dienstenaanbod van Dyade.” Donkers is zeer tevreden over de samenwerking met Dyade en het uitbouwen van de gezamenlijke marktpositie.

Deel dit bericht

Meer Nieuws

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x