Uw partner in Finance & HR

Eindejaarsuitkering Onderwijs Ondersteunend Personeel

Werknemers die benoemd zijn in een onderwijs ondersteunende functie ontvangen zowel in het PO als in het VO een extra eindejaarsuitkering. Heeft u een onderwijs ondersteunende functie in het Voortgezet Onderwijs en wordt u betaald in een van de schalen 1 t/m 8 dan bedraagt deze eindejaarsuitkering € 1200,00 bruto bij een fulltime dienstverband. Bij een hogere schaal is er geen recht op deze eindejaarsuitkering.

In het Primair onderwijs bedraagt de uitkering € 1475,00 bij een fulltime dienstverband in de schalen 1 t/m 8. Wordt u betaald naar een hogere schaal dan is de eindejaarsuitkering € 275,00 bruto bij een fulltime dienstverband.

Zowel in het PO als in het VO wordt de eindejaaruitkering OOP opgebouwd over de maanden januari tot en met december, op basis van de gemiddelde werktijdfactor die op u van toepassing is geweest in deze maanden.

Deel dit bericht

Meer berichten maandbrief Salarisbetaling

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x