Uw partner in Finance & HR

Mutaties nieuwe schooljaar

Rond het begin van het schooljaar vinden er altijd veel wijzigingen plaats in benoemingen. Ondanks de zorgvuldige verwerking van deze mutaties door ons, verzoeken wij u toch om, daar waar sprake is geweest van een wisseling van werkgever of school, uw salarisspecificatie te controleren op een correcte inhouding van aanvullende verzekeringen en arbeidsvoorwaarden.

Te denken valt bijvoorbeeld aan het invaliditeitspensioen aanvullingsplan van Loyalis. Controleert u ook uw reiskostenvergoeding woon-werkverkeer, adresgegevens en tenaamstelling. Wanneer met ingang van het nieuwe schooljaar uw betrekkingsomvang is aangepast, verzoeken wij u te controleren of dit overeenkomt met de door u, met uw directie gemaakte, afspraken. Ook van belang is te controleren of de periodieke verhoging waar u, als u nog niet het maximum van uw functieschaal heeft bereikt, doorgaans recht op heeft, is toegepast. Mocht u gebruikmaken van een vorm van (gedeeltelijk) onbetaald verlof, dan moet dit ook op uw salarisspecificatie zijn vermeld. Als laatste willen we u erop wijzen dat als u bij meerdere werkgevers een dienstverband heeft, slechts bij één werkgever de loonheffingskorting mag worden toegepast. Indien de bij u bekende wijzigingen nog niet zijn verwerkt verzoeken wij u dit te melden bij uw leidinggevende.

Deel dit bericht

Meer berichten maandbrief Salarisbetaling

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x