Controle en bezwaar beschikkingen WGA/ ZW

U kunt op diverse momenten beschikkingen ontvangen van het UWV. Onder meer na twee jaar ziekte, bij een Ziektewet beoordeling of een herbeoordeling WGA en WW.

Ervaring leert dat in deze beschikkingen regelmatig fouten zitten. Een WGA of Ziektewet beschikking kan voor werkgevers grote financiële gevolgen hebben vanwege een stijging van de premie Whk of stijging van de kosten voor eigenrisicodragerschap. Wij adviseren daarom om elke beschikking die u ontvangt inhoudelijk te controleren.

Dyade kan u ondersteunen

Wij starten met de controle van de beschikking en de bijbehorende documenten. In overleg met u, kunnen wij beoordelen of het indienen van bezwaar zinvol is. Als bezwaar nodig is, kunnen wij het bezwaar uitvoeren of u daarbij ondersteunen. Om met succes bezwaar te kunnen maken is het benoemen van de juiste gronden van bezwaar erg belangrijk. Wij beschikken over een team van specialisten die organisaties ondersteunen bij bezwaar en beroep. Hierbij kunt u denken aan een register casemanager, een onafhankelijke arts-gemachtigde, een arbeidsdeskundige en onze eigen juristen.

De specialisten van Dyade staan u graag met raad en daad terzijde. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van bezwaar WGA/ZW, neem contact op met één van onze adviseurs via dyade.advies@dyade.nl.

Deel dit bericht

Meer Nieuwsflits berichten

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x