Uw partner in Finance & HR

Garantietoelage directiefuncties Primair Onderwijs

In 2020 is een nieuw loongebouw geïntroduceerd voor directiefuncties in het Primair Onderwijs. Met de introductie kan aan medewerkers met een directiefunctie een garantietoelage zijn toegekend als de medewerker in het oude loongebouw uitzicht had op een hoger salaris, dan in het nieuwe loongebouw.

De garantietoelage moet aangepast worden zo lang de medewerker nog niet de eindschaal zou hebben bereikt in het oude loongebouw. Ook moet de garantietoelage worden aangepast bij procentuele wijzigingen van de salarissen die in de cao worden afgesproken. Met name dit laatste is dit jaar gebeurd.

Opnieuw vaststellen
Wij adviseren u dan ook om de eerder vastgestelde garantietoelages te beoordelen en op nieuw vast te stellen. Het berekenen van de hoogte van de garantietoelage is echter specialistische materie. Indien de garantietoelages dit jaar (weer) berekend moeten worden voor u en u wenst hier ondersteuning bij, neem dan contact op met uw contactpersoon van Dyade Personeel. Deze kan dit als aanvullende dienstverlening voor u uitvoeren.

Deel dit bericht

Meer Nieuwsflits berichten

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x