Uw partner in Finance & HR

Nota’s Participatiefonds

In nieuwsflits 126 hebben wij aangegeven dat vanaf 1 augustus 2022 het Participatiefonds de eigen bijdrage van uitkeringskosten op u verhaalt op basis van opgelegde nota’s. Om te voorkomen dat nota’s niet tijdig worden betaald, adviseren wij u het Participatiefonds een doorlopende machtiging te geven waarmee deze nota’s en de maandelijkse verschuldigde premies van uw rekening kunnen worden afgeschreven.

Publicatie in portaal: EHerkenning
Voorheen werden de premienota’s van het PF gepubliceerd in het gezamenlijke portaal van het Vervangingsfonds en het Participatiefonds. Vanaf deze maand worden zowel de nota’s van de verschuldigde premie als de nota’s van de eigen bijdrage gepubliceerd op het eigen portaal van het PF. Om deze nota’s te kunnen raadplegen en te downloaden moet u inloggen met EHerkenning op het portaal. Mocht u dit nog niet hebben geregeld, dan adviseren wij u dit zo spoedig mogelijk te doen.

Deel dit bericht

Meer Nieuwsflits berichten

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x