Uw partner in Finance & HR

Kosteloos reflectiegesprek Dyade organisatieadvies

Hoe soepeler en beter de bedrijfsvoering verloopt, hoe meer aandacht en middelen uit kunnen gaan naar het primaire proces. Dit is wat de medewerkers van Dyade dagelijks drijft in hun handelen.

Om bestuurders hierbij te ondersteunen zet Dyade vanaf dit schooljaar steviger in op organisatieadvies. De ervaren organisatieadviseurs van Dyade kijken samen met u waar en hoe het in uw organisatie gesmeerder kan en met welke concrete stappen verbeteringen kunnen worden gerealiseerd. Dat kan op allerlei vlakken zijn, zowel aan de ‘harde’ structuurkant van de organisatie, als de ‘zachte’ cultuurkant. Sowieso kan een frisse blik op het functioneren van de organisatie inspirerend en helpend zijn.

Kortom, zou u als (directeur-)bestuurder of hoofd bedrijfsvoering weleens met een deskundige willen doorpraten over:

  • Het aanpakken van een knelpunt in de organisatie;
  • Het verminderen van een kwetsbaarheid in de organisatie;
  • Het verder brengen van de organisatie;

dan biedt Dyade u nu (vrijblijvend) de mogelijkheid om een (digitaal) reflectiegesprek te voeren. In dit gesprek kunnen de staat van uw organisatie, uw wensen en uw uitdagingen worden doorgenomen met een deskundige. Na dit gesprek ontvangt u een bondige schriftelijke terugkoppeling. U kunt hiertoe contact opnemen met de manager advies, mevrouw drs. W. (Wilma) Rijndorp, zij koppelt uw vraag aan een deskundige bedrijfsvoering, een organisatiepsycholoog, een bestuurskundige of een andere expert die het beste past bij uw vraag. Voorts zal deze deskundige met u een gesprek via Teams inplannen.

Meer informatie over de dienstverlening van Dyade organisatieadvies is te vinden op onze website.

Deel dit bericht

Meer Nieuwsflits berichten

We plaatsen functionele en analytische cookies. Deze zijn geanonimiseerd en noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. x